Skip to content Skip to footer

LEGO® Education SPIKE™ Prime este un instrument STEAM (Știință, Tehnologie, Inginerie, Artă și Matematică) de învățare pentru copiii din clasele V-VIII.

Combinând elementele colorate LEGO®, un echipament ușor de utilizat și un limbaj de programare intuitiv de tip tragere și plasare bazat pe Scratch, SPIKE Prime captivează continuu elevii prin activități de joacă distractive, care stimulează gândirea critică și abilitatea de a rezolva probleme complexe, indiferent de nivelul lor de învățare. Începand cu proiecte introductive simple și continuând cu posibilități nelimitate de design-uri creative, Spike Prime îi ajută pe elevi să învețe bazele STEAM și să își dezvolte abilitățile practice necesare secolului 21 pentru a deveni “mințile inovatoare și sclipitoare” de mâine. Toate acestea, în timp ce copiii se și distrează.

lobby home heart 01 | ARRA CLUB

Detalii curs

Cursul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 16 ani, fără cunoștințe de programare sau robotică, însă cu o minte deschisă și curioasă.

Noțiuni de programare vizuală, bazată pe blocuri (SCRATCH);

Noțiuni de robotică – ce sunt și cum funcționează motoarele, senzorii, cărămida inteligentă LEGO® și cum le putem programa cu ajutorul blocurilor.

LEGO® Education SPIKE™ Prime este o soluție intuitivă, concepută pentru a dezvolta încrederea copiilor în conceptul STEAM de învățare prin joc. SPIKE™ Prime dezvoltă abilități de învățare, cum ar fi gândirea critică, creativitatea, colaborarea și comunicarea.

Durata: 90 min/ ședință

CAT COSTA?

Prețuri

Cursul are durata de 1 an (anul școlar din septembrie până în iunie).
Prețul unei lecții este de 80 lei.
Plata se face lunar in avans (4 lecții) – 320 de lei

Reducere

Plata integrală a modului de 12 lecții

reducere 5%
912 lei
Înscrie-ți copilul
REDUCERE

Reducere pentru frați

reducere 10%
864 lei
Înscrie-ți copilul

Dorești să faci o înscriere?

Ai intrebări?
Contacteaza-ne!

Îți vom răspunde în cel mai scurt timp și îți vom oferii toate detaliile de care ai nevoie.

Formular de contact