Cursuri de robotica LEGO® SPIKE™ Prime

LEGO SPIKE PRIME ARRA CLUB PITESTI

LEGO® Education SPIKE™ Prime este un instrument STEAM (Știință, Tehnologie, Inginerie, Artă și Matematică) de învățare pentru copiii din clasele V-VIII.

Combinând elementele colorate LEGO®, un echipament ușor de utilizat și un limbaj de programare intuitiv de tip tragere și plasare bazat pe Scratch, SPIKE Prime captivează continuu elevii prin activități de joacă distractive, care stimulează gândirea critică și abilitatea de a rezolva probleme complexe, indiferent de nivelul lor de învățare. Începand cu proiecte introductive simple și continuând cu posibilități nelimitate de design-uri creative, Spike Prime îi ajută pe elevi să învețe bazele STEAM și să își dezvolte abilitățile practice necesare secolului 21 pentru a deveni “mințile inovatoare și sclipitoare” de mâine. Toate acestea, în timp ce copiii se și distrează.

Cui se adresează acest curs de robotică:

Cursul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 16 ani, fără cunoștințe de programare sau robotică, însă cu o minte deschisă și curioasă.

Ce vor învăța copiii:

Noțiuni de programare vizuală, bazată pe blocuri (SCRATCH);

Noțiuni de robotică – ce sunt și cum funcționează motoarele, senzorii, cărămida inteligentă LEGO® și cum le putem programa cu ajutorul blocurilor.

Ce este un atelier de robotică SPIKE™ Prime:

LEGO® Education SPIKE™ Prime este o soluție intuitivă, concepută pentru a dezvolta încrederea copiilor în conceptul STEAM de învățare prin joc. SPIKE™ Prime dezvoltă abilități de învățare, cum ar fi gândirea critică, creativitatea, colaborarea și comunicarea.

Cât durează?

Durata: 90 min/ ședință

Prețuri:

Cursul are în componență 1 modul de 12 lecții.

Prețul unei lecții este de 75 lei.

Plata se face lunar (4 lecții) – 300 de lei
Reducere 5% pentru plata integrală a modului de 12 lecții – 855 lei
Reducere 10% pentru frați – 810 lei