Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Descoperă cum LEGO și cursurile noastre pot influenta alegerea unei meserii în viitor

Alegerea unei cariere este una dintre cele mai importante decizii pe care le vom lua în viața noastră. Dar ce putem face astăzi pentru a pregăti copiii noștri pentru carierele de mâine, care se schimbă rapid și sunt adesea neașteptate? Ei bine, răspunsul poate fi surprinzător de simplu – prin joacă și învățare cu LEGO!

? Învățarea Prin Joc: LEGO a fost întotdeauna despre mai mult decât niște piese de plastic (primele piese de LEGO au fost din lemn). Este despre a construi lumi, a explora idei și a învăța prin intermediul experiențelor practice. Când copiii se joacă cu LEGO, ei își dezvoltă abilitățile de rezolvare a problemelor, creativitatea și gândirea critică.

? Înțelegerea Tehnologiei: Cursurile noastre de LEGO introduc copiii în lumea tehnologiei și a ingineriei. Ei învață să programeze roboți, să utilizeze senzori și să creeze soluții tehnologice pentru problemele reale. Acestea sunt abilități esențiale în carierele legate de tehnologie.

? Explorarea Științei și Matematicii: LEGO nu este doar despre construcție. Prin intermediul acestor cursuri, copiii învață concepte științifice și matematice complexe într-un mod accesibil și distractiv. Aceasta le deschide ușa spre cariere în știință și inginerie.

? Dezvoltarea Abilităților Sociale: În timp ce lucrează în echipe pentru a rezolva provocările LEGO, copiii învață să lucreze împreună, să-și exprime ideile și să asculte alții. Aceste abilități sociale sunt esențiale în aproape oricare carieră.

? Explorarea Carierelor Viitorului: Prin învățarea STEM (științe, tehnologie, inginerie și matematică) și dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor, copiii sunt pregătiți să exploreze cariere viitoare care pot include dezvoltarea de tehnologie, cercetarea științifică, ingineria robotică și multe altele.

Ceea ce facem aici la ARRA CLUB, nu este doar o joacă – este o investiție în viitorul copiilor noștri. Astfel, ei vor avea libertatea de a urma cariere care îi pasionează și care pot schimba lumea.

Alăturați-vă nouă în aventura de a pregăti tinerii pentru lumea carierelor viitorului!

Cursuri de robotica LEGO® Education WeDo 2.0

LEGO WEDO 2.0 ARRA CLUB

Cursuri de robotica LEGO® SPIKE™ Prime

LEGO SPIKE PRIME ARRA CLUB PITESTI