Robotica cu LEGO® SPIKE™ Prime

Cursuri robotica Pitesti

LEGO® Education SPIKE ™ Prime este o soluție intuitivă, extrem de adaptabilă și scalabilă, care va ajuta copii să își dezvolte încrederea în învățare și să dezvolte abilități din secolul XXI, abilități care sunt vitale pentru succesul viitor.

Intuitiv

Oferă o experiență placută incepătorilor, beneficiază de ghiduri, de formare a profesorilor, planuri de lecții și versiuni intuitive și programe software pentru a le atrage atenția imediat elevilor.

Adaptiv

Foarte adaptabil pentru diferite niveluri de cunoștințe ale elevilor. Cu lecții de simple și oportunități de învățare și design creativ nelimitate, fiecare cursant este implicat în învățarea STEAM (Știință, Tehnologie, Inginerie, Arta și Matematica) și în gândirea critică.

Scalabil

Se pretează excelent la baza nivelului de clasă și a cerințelor curriculare cu ajutorul a numeroase lecții STEAM cross-curriculare, aliniate la standarde, de la 30 de minute la peste 120 de minute.

SPIKE ™ Prime reunește elemente colorate de construcție LEGO®, un hub multi-port programabil, limbaj de codare bazat pe Scratch și lecții specifice nivelului copiilor pentru a accelera învățarea STEAM pentru toți elevii de gimnaziu.

Elevii și profesorii sunt de acord că proiectele practice sunt cea mai bună modalitate de a-și construi încrederea în STEAM.

Detalii curs de robotica LEGO® SPIKE™ Prime