Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Copii si parinti fericiti

Salut! Numele meu este Ramona si sunt mama. Ce le doresc cel mai mult fiicelor mele? Sa fie sanatoase si fericite, acum si in viitor. Cred ca toti parintii isi doresc cel putin asta pentru copiii lor, sa fie sanatosi si fericiti. Dar ce facem in acest sens in mod intentionat? Ii ducem la sport, la diverse activitati extracuriculare, le oferim jucarii sau ceea ne ne-ar fi placut si noua sa ni se ofere cand eram copii, le dam sa manance sanatos? Teoretic stim cand sunt sanatosi fizic. Dar cum stim cand copiii nostri sunt fericiti? Ce ii face fericiti? Exact ce ne face si pe noi fericiti.

Studiile desfasurate de-a lungul anilor in toata lumea au ajuns la concluzia ca raspunsul il reprezinta relatiile bune. Exista vreo materie predata la scoala pe aceasta tema? Cum sa iti faci prieteni, cum sa stabilesti si sa mentii relatii, cum sa relationezi? NU.

Ti-ai auzit vreodata copilul plangandu-se ca nu are prieteni sau o prietena foarte buna sau un BFF? Sau l-ai vazut suferind ca i s-a destramat o anumita prietenie? Ti se rupe sufletul cand copilul tau sufera, nu-i asa?

Suntem tot mai izolati, singuratici si asta ne afecteaza starea de bine si chiar sanatatea mintala. Fericirea vine din prieteniile autentice, din interactiunea cu alti oameni dragi noua, din apartenenta activa la o comunitate.

La ARRA CLUB construim o comunitate. De copii si parinti fericiti. Ne intalnim o data pe saptamana, ne jucam, discutam, invatam. Eu sunt facilitatorul unor programe internationale, cum sunt programul Youth Max Plus, creat de Nick Vujicic sau “Toti comunicam, dar putini stabilim si relatii”, creat de John Maxwell. Invatam sa vorbim in public, sa relationam, sa lucram in echipa. Ne facem prieteni si invatam sa ii acceptam asa cum sunt. Organizam Secret Santa, iesiri in natura, ceremonia ceaiului sau alte activitati antrenante.

Cursuri de public speaking in Pitesti