Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ajutăm copiii să gândească, să înțeleagă și să întrebe

cursuri-de-robotica-la-arra-club-pitesti-min

Similar principiilor educației moderne, cursurile de LEGO® și programare aduc în prim-plan o perspectivă interactivă asupra procesului de învățare. Astfel, cursurile de robotică nu se limitează la simpla construcție de structuri fizice, ci încurajează elevii să-și dezvolte gândirea critică și creativitatea prin rezolvarea de probleme practice.

Cursurile de robotică LEGO și programare de la ARRA CLUB oferă un mediu propice în care elevii pot explora contextul mai larg al cunoașterii, învățând cum să pună întrebări relevante și să gândească critic. Pe lângă aceasta, promovează abilitățile sociale și de comunicare, învățându-i pe copii să colaboreze în echipă și să-și exprime ideile într-un mod constructiv.

Prin activități interactive și provocări de programare și construcție Lego (LEGO® SPIKE™ si LEGO® Education WeDo™ 2.0), cursurile de robotică LEGO® și programare de la ARRA CLUB îndeamnă copiii să exploreze soluții inovatoare și să-și dezvolte abilitățile de rezolvare a problemelor. Astfel, ei învață nu doar cum să construiască structuri solide, ci și cum să aplice concepte teoretice într-un mod practic, pregătindu-i pentru provocările anilor viitori.