Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cursuri de robotică LEGO – joacă, imaginație și comunitate

Cursuri de introducere in Python - imaginatia-comunitate-lego-min

Joaca stimulează imaginația

Cursurile de robotică Lego nu sunt doar despre construcție și învățare, ci și despre joacă și distracție. Într-un mediu liber și stimulant, copiii își pot lăsa imaginația să zboare și pot să-și pună în practică ideile cele mai îndrăznețe. Fie că își creează roboti, vehicule fara roti sau personaje de poveste, (încurajăm libera imaginație fără restricții) jocul cu Lego îi încurajează să-și dezvolte creativitatea și să își descopere pasiunile. Această joacă liberă și neîngrădită îi ajută să-și păstreze curiozitatea și entuziasmul pentru învățare, făcându-i să se simtă liberi să-și exploreze lumea din jurul lor.

Comunitatea ARRA CLUB

În cadrul cursurilor de robotica Lego si programare de la ARRA CLUB, copiii nu doar construiesc structuri fizice, ci și legături emoționale puternice. Ei se simt parte a unei comunități în care pasiunile și interesele lor sunt înțelese și apreciate. Prin colaborarea cu alți copii ei își dezvoltă un sentiment puternic de apartenență și încredere în sine. Această comunitate îi încurajează să-și împărtășească experiențele, să-și sprijine colegii și să-și dezvolte un sentiment de responsabilitate față de ceilalți și față de mediul înconjurător.

În concluzie, cursurile de Lego nu sunt doar despre construcție și joc; acestea sunt despre construirea de relații, stimularea discuțiilor libere, încurajarea jocului liber și crearea unei comunități. Aceste cursuri îi ajută pe copii să se conecteze între ei, să-și exprime ideile, să-și dezvolte creativitatea și să se simtă parte a ceva mai mare decât ei înșiși.

Pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, cursurile de Lego de la ARRA CLUB sunt o sursă de încurajare și inspirație care le modelează viitorul într-un mod unic și captivant.

Cursuri de robotica LEGO® Education WeDo 2.0

LEGO WEDO 2.0 ARRA CLUB

Cursuri de robotica LEGO® SPIKE™ Prime

LEGO SPIKE PRIME ARRA CLUB PITESTI